Edita Aradinović: Ne strahujem zbog novca, znala sam i za gore dane - BIGportal.ba
Ex Yu

Edita Aradinović: Ne strahujem zbog novca, znala sam i za gore dane

Popularna pevačica Edita iskreno je govorila o situaciji koja je zadesila estradu usled pandemije koronavirusa. Kako su nastupi onemogućeni, mnogi pevači su već mesecima bez prihoda. Atraktivna pevačica ističe da živi skromnim životom te da ne strahuje zbog novca jer se seća i gorih dana.

“Ne strahujem trenutno zbog novca, znala sam i za gore dane. Živim skromnim i normalnim životom. Nemam neku potrebu da izlazim, da trošim novac, ne vodim pretenciozan život. Ovaj nastup koji sam imala pre neki dan bilo mi je nešto najlepše otkad radim svoj posao, jer kad sam završila, bilo je pola 12 i nekako je sve drugačije, a svi su se dobro proveli i svi smo bili kao jedno. Izgleda da sada više cenimo slobodu, bliske ljude i zdravlje”, rekla je Edita u razgovoru za “Blic” i priznala da priželjkuje da se ostvari kao majka.

“Privatno nisam toliko hrabra, više sam emotivna. Volela bih da imam porodicu i da se ostvarim kao majka, da živim normalnim i lepim životom, ali ne dosadnim. Zamišljam da sutra putujem sa svojom porodicom, da učim nove stvari, da ih prenosim svom detetu i da prosto uživam u porodičnoj idili”, iskrena je Edita.

Pjevačica je nedavno za “Story” govorila o svom djetinjstvu i prisjetila se kako je sa samo 17 godina počela da izdržava porodicu.

“Iz ove perpektive, mogu reći da nisam bila spremna, a tada sam bila primorana jer niko nije radio, i ukazala mi se prilika da mogu da obezbijedim svoju porodicu”, rekla je tada.

Nezavisne

Danas objavljeno

Sve je spremno za VI Banjalučku motorijadu

Zeljka

SESTRU NATAŠE BEKVALAC VRATILI ZBOG NEISPRAVNOG PASOŠA: Napravila kobnu grešku

Zeljka

Voditeljka Slagalice sa arhitektom ima troje djece, a poslije 10 godina ovo je razlog rastanka

Zeljka

Ostavite komentar