E.T. se vratio Eliotu, u prazničnoj reklami za kablovsku televiziju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

E.T. se vratio Eliotu, u prazničnoj reklami za kablovsku televiziju

Junak kultnog Spilbergovog filma “E.T. vanzemaljac” vratio se, posle 37 godina, svom drugu Eliotu, u četvorominutnoj prazničnoj reklami američkog telekomunikacionog konglomerata Komkast (Comcast) za digitalnu kablovsku televiziju “Xfinity”.

U reklami se E.T. vraća na Zemlju, kod Eliota koji sada odrastao čovek i otac dvoje dece, prenosi magazin “Roling stoun”.

Ovaj “polufilm, polureklama”, kako ga naziva “Roling stoun”, premijerno je prikazan u četvrtak, tokom prenosa tradicionalne njujorške parade koju robna kuća “Mejsis” prirđuje za Dan zahvalnosti.

“Publika će dobiti sve što želi od nastavka, ali bez zbrkanih detalja koji bi mogli da unište lepotu originala i posebnog mesta koje zauzima u mislima i srcima ljudi”, kazao je glumac Henri Tomas koji u reklami reprizira ulogu Eliota.

Ovo nije prvi put da se velike kompanije vraćaju starim filmskim hitovima kako bi reklamirale svoje proizvode. Tako se glumac Mekoli Kolkin prošle godine vratio ulozi iz filma “Sam u kući”, koja ga je proslavila kao dete, kako bi reklamirao “Google Assistant”.

Izvor. N1

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar