15. Decembra 2020.

Džos Stoun se vratila na scenu novom pjesmom

Big Portal

Pjesma govori o drugoj vrsti ljubavi, ljubavi prema bližnjima, čak i potpuno nepoznatim osobama i svima koji traže zajedništvo u ovo vrijeme neizvjesnosti, prenosi “Music Box”.

“‘Walk With Me’ je započela kao romantična pjesma koja traži od nekoga da prošeta kroz život s vama, nekako kao pjesma za vjenčanja, ako želite”, kaže Stoun i dodaje:

“Kad smo počeli da radimo na tome toliko se toga dogodilo. S pandemijom i onim što se desilo s Džordžom Flojdom, što je nažalost izazvalo toliko nasilja, pomislila sam da je problem uglavnom s nama i to je najveće ubistvo”, razdvajanje i osuđivanje.

Svi treba da se okupe kako bi preživjeli ovaj život u miru. Bez zajedništva ništa nije u redu.

U koautorstvu i koprodukciji Džonatana Šortena, koji sa Stoun sarađuje od platinastog albuma “Mind Body & Soul” iz 2004. godine, “Walk With Me” sastoji se i od glasova Legato Vocal Ensemble. Izvorno napisana kao ljubavna pjesma, Stoun je prepravila u svetlu nedavnih događaja, prenosi “Telegraf.rs“.

“Tako sam prepisala pjesmu i nadam se da će je ljudi shvatiti onako kako je zamišljeno. Kad govorim o herojima, govorim o hrabrim ljekarima i medicinskim sestrama koji su dali toliko svog života da pomognu drugima da ga imaju. A kad govorim o našoj braći i sestrama koji ne mogu da dišu, to je referenca na Džordža Flojda i mnoge druge koji su pretrpjeli nepravdu i gušenje na bilo koji način, bilo da je to fizički ili emocionalno”, izjavila je pjevačica i dodala:

“Kad kažem ‘uzmi ruku’, mislim na bilo koju ruku. Voli sve, mi smo u ovom zajedničkom životu. Jedini način na koji će se stvari popraviti jeste da se udaljimo od podjela i crta i volimo se bez obzira na boju ili posao ili zdravlje. Ispravka nije u tome da te crte postanu deblje. Krenimo zajedno. Kroz sve to”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare