Džordž Kluni otkrio da je pijan snimao film: "Sve mi je bilo uzalud" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džordž Kluni otkrio da je pijan snimao film: “Sve mi je bilo uzalud”

Džordž Kluni, holivudski glumac, odigrao je brojne uloge, a sada je otkrio da je prilikom filma “Jednog lepog dana” sa Mišel Fajfer, iz 1996. godine toliko bio mamuran da je jedva uspeo da snimi scene. – Pijanstvo mi nije bilo u planu, sve je bio splet okolnosti. Noć pre sam…

Džordž Kluni, holivudski glumac, odigrao je brojne uloge, a sada je otkrio da je prilikom filma “Jednog lepog dana” sa Mišel Fajfer, iz 1996. godine toliko bio mamuran da je jedva uspeo da snimi scene.

– Pijanstvo mi nije bilo u planu, sve je bio splet okolnosti. Noć pre sam izašao sa prijateljima i zapio se, a onda sam dobio poruku da snimam ujutru rano. Već sam uveliko ušao u čašicu – otkrio je Kluni u emisiji “Actors on actors” i dodao:

– Kada sam video svoj odraz u ogledalu, bilo mi je jasno da sam i dalje pijan… Otišao sam na set, a ona (Mišel) je došla do moje prikolice, sela, pogledala me, a ja sam samo izustio kako nisam znao da tako rano imamo scenu. Ona je samo potvrdila da je očigledno da sam pijan. Nisam zaboravio tekst, što je dobro, ali je loše što sam baš zaudarao na piće. Prskali smo svašta oko mene da se neutrališe taj miris, ali je sve bilo uzalud – prisetio se popularni glumac.

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Neprijatne mirise zagorjelog ručka možete ukloniti pomoću jednostavnih trikova

Vanja A

Smrt prvog supruga Brigitte Macron dugo je krila: Njega i djecu ostavila zbog 15-godišnjeg učenika

Vanja A

Ostavite komentar