Džordž Kluni iskreno o roditeljstvu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džordž Kluni iskreno o roditeljstvu

Tokom prošle godine, mediji su zlonamerno pisali o tome kako je brak Džordža Klunija i njegove supruge Amal u krizi, te da su pred razvodom. Da li je posredi njihovo odsustvo sa društvenih mreža, ili zavist pojedinaca zbog njihovog na prvi pogled idiličnog odnosa i prelepog života, nije važno, jer je reč o neistinama.

Oni su zapravo jedan od najskladnijih holivudskih parova, a glumac ne krije da se napokon oseća ispunjeno, jer je stvorio dom i porodicu. Reč je o sreći koja se ne može uporediti ni sa čim drugim, i koja nema rok trajanja. Čak ni bogata karijera nije ništa u poređenju sa tim. Na sreću, tračevi ne narušavaju mir koji je dugogodišnji najpoželjniji neženja kreirao, i osobe koje osećaju nezadovoljstvo svojim životom bolje da zaćute.

Na pitanje da li sebe smatra pravim uzorom, našalio se rečima da često pravi smicalice za Amal, kao, na primer, kada se klinci namažu Nutelom po telu i pelenama. Na to ona ostane zatečena i govori deci da se ne mrdaju, ali ubrzo shvati da je reč o šali, kada krenu da jedu sa prstiju. Kluni smatra da i nije baš pametna ideja ostavljati ga duže vreme samog sa decom, jer njegovo vaspitanje može ostaviti posledice. Ovo je naravno izrečeno u pozitivnom tonu, a čini se da je par kliknuo kako na partnerskom, tako i na roditeljskom nivou. To nam potvrđuje njegova rečenica da od kada su se upoznali na jezeru Komo, funkcionišu kao tim, pa se ne razdvajaju na duže od 3 do 4 dana. Iako će nekima možda zasmetati, Džordž i Amal imaju skladan brak koji traje već sedam godina, u kome nema trzavica, već, naprotiv, puno ljubavi usmerene ka deci, karijeri i zajedničkim ciljevima. Dakle, čekanje se ponekad ipak isplati!

Izvor: Elle Italia

Danas objavljeno

Kontroverzna stražnjica u prvom planu: Madonna zatrpala Instagram seksi fotkama i ušutkala hejtere

Vanja A

Znanstvenici u šoku

Vanja A

Kraljica Leticija najavila modu za proljeće

Vanja A

Ostavite komentar