"Džordan je trejdovao saigrača jer ga je uvrijedio na treningu" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Džordan je trejdovao saigrača jer ga je uvrijedio na treningu”

Nekadašnji NBA igrač Ričard Rip Hamilton, otkrio je da je Majkl Džordan trejdovao saigrača jer ga je uvredio na treningu.

Majkl Džordan je u vremenu kada je igrao za Vašington bio generalni menadžer i predsednik košarkaških operacija franšize iz glavnog grada.

Hamilton je bio Džordanov saigrač u Vizardsima i u podkastu “All the smoke”, otkrio je u razgovoru sa Stivenom Džeksonom i Metom Barnsom, da je MJ trejdovao saigrača jer ga je uvredio na treningu.

Laron Profit i ja smo stalno ulazili u sukob sa Džordanom. Znao je da priča Džordanu svašta, ali ja nisam želeo to da radim, nisam želeo da ulazim u takav sukob sa Džordanom. Jednom smo igrali na treningu i Prof je pogodio šut preko Džordana i dok je trčao nazad u odbranu rekao mu je: ‘ne možeš da me čuvaš sa tim starim kolenima’. Ja sam odmah pomislio: ‘Oh. Stani. Tajm-aut. Ne možeš to da kažeš nekome ko je GOAT‘”, priseća se Rip i nastavlja:

Džordan je pop**deo. On je bio predsednik kluba tada. Džordan mi je rekao kasnije na sastanku: ‘okej Rip, dobar si momak, ali tvoj drugar Prof, on je gotov. On odlazi odavde i ti ćeš ostati sam. Neće ti ostati drugar, ostaješ usamljen’. Odgovorio sam mu: ‘nema problema, ja sam tvoj saigrač čoveče‘”, završio je Hamilton.

Stiven Džekson je dodao: “Da, to se desilo i meni“.

Laron Profit je posle “sukoba” sa Džordanom napustio Vašington, a nakon toga igrao je u Italiji i Kini.

U NBA se vratio 2004. godine u Vizardse, zatim je 2005. godine igrao za Lejkerse, posle čega je otišao u Efes.

Igrao je i u Portoriku i Argentini, gde je završio karijeru.

Danas objavljeno

Novi udarac za nastup tenisera na Australijan openu

Zeljka

Fenerbahče se buni zbog suđenja u Evroligi

Zeljka

Zverev: Nemam ništa protiv Cicipasa

Zeljka

Ostavite komentar