19. Marta 2020.

Džoni Dep: Odsijecanje prsta glavna tema tužbe protiv tabloida

Big Portal

Kako je Džoni Dep izgubio vrh srednjeg prsta je ključni dokaz u slučaju koji je poveo protiv britanskog tabloida The Sun.

Glumac je tužio izdavačku kuću Njuz Group novine (NGN) zbog članka iz 2018. godine u kome je pisalo da je nasilan i da zlostavlja bivšu suprugu Amber Herd.

Na preliminarnom saslušanju u sredu, iz izdavačke kuće su rekli da se glumac sam povredio u “epizodi s alkoholom, drogom i besom prema gospođi Herd”, 2015. godine.

Ali Dep tvrdi da mu je prst polomljen jer je Herd navodno bacila staklenu flašu na njega.

Dep i Amber Herd su se upoznali 2011. godine, a četiri godine kasnije su se venčali. U 2017. godini su potpisali papire za razvod.

Herd koja svedoči za tabloid, tvrdi da ju je bivši suprug gurao i davio dok su bili na odmoru u Australiji.

Ona kaže da je “on ozbiljno povredio prst i odsekao vrh”, dok je udarao telefonom o zid, rekao je Adam Volanski, advokat NGN.

Dep, međutim, tvrdi da je Herd na njega bacila staklenu flašu smrskavši mu srednji prst, kao i da je zatim ugasila cigaretu u njegov desni obraz.

Volanski je rekao da su izveštaji o onome što se dogodilo bili “dijametralno suprotni” i tvrdi da poruke koje je glumac kasnije slao lekaru, demantuju Depovu verziju događaja.

Penelope Kruz i Vinona Rajder su u pismenim izjavama pružile glumcu podršku, napisavši da su iznenađene i šokirane time da je Dep okarakterisan kao nasilnik.

Volanski kaže da Herd veruje da njen bivši suprug medijima “odaje dokaze koji idu u njegovu korist”.

Na narednom preliminarnom ročištu u petak biće odlučeno da li će dvonedeljno suđenje početi u ponedeljak.

Ni Dep, ni Herd nisu prisustvovali saslušanju u sredu.


Izvor: BBC News na srpskom

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare