Džoni Dep i Alis Kuper svirali na 50. godišnjici benda "Aerosmith" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džoni Dep i Alis Kuper svirali na 50. godišnjici benda “Aerosmith”

Glumac Đoni Dep i muzičar Alis Kuper pridružili su se u petak bendu “Aerosmith” na gala večeri i nastupu u Los Anđelesu kako bi proslavili 50. godišnjicu muzičke karijere te američke rock grupe, čiji su albumi jedni od najprodavanijih svih vremena.

Kuper i Dep, koji s gitaristom “Aerosmith”-a Džoem Perijem sviraju i u rock supergrupi “Hollywood Vampires”, bili su među više od desetak muzilara koji su svirali hitove benda na gala večeri. Tu su bili i članovi “Foo Fighters”-a te Semi Hagar i Džon Legen.

Domaćin večeri bio je britanski komičar Rasel Brend koji je zbijao šale o drogom obeleženoj istoriji benda, kao i o poodmakloj dobi frontmena Stiven Tajlera, gitariste Perija i Breda Vitforda, te basiste Toma Hamiltona.

“Čudo je da je i dalje živ”, rekao je Brend o 71-godišnjem Tajleru, proglasivši ga “najseksi sedamesetogodišnjakom u istoriji”.

Aerosmith je formiran 1970. u Bostonu, a slavu je stekao kao američki odgovor na britanske Roling Stonse koji su spajali blues i hard rock.

Tajler i Peri uskoro su zbog svog drogiranja dobili nadimak “toksični blizanci”, a kroz karijeru su više puta prošli rehabilitaciju.

Foto: Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Izvor. N1/Hina

Danas objavljeno

Lejdi Gaga pokušala neprimjetno da uđe na svoj koncert: Na stajlingu bi joj “pozavidjeli” i junaci Matriksa

V.R.

10 nevjerovatnih činjenica o Estoniji

V.R.

Alpski glečeri nestaju – niko ne zna šta se “krije” ispod njih

V.R.

Ostavite komentar