Džon Travolta se oprostio od Kirsti Eli: "Volim te, znam da ćemo se ponovo vidjeti" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džon Travolta se oprostio od Kirsti Eli: “Volim te, znam da ćemo se ponovo vidjeti”

Džon Travolta, Džejmi Li Kertis i brojne druge poznate ličnosti odali su počast zvezdi serije “Kafić uzdravlje”, Kirsti Eli koja je preminula od raka u 71. godini.

“Kirsti i ja smo imali posebnu vezu”, rekao je Travolta, koji je glumio sa Eli u filmu “Vidi ko priča” nakon čega su ostali bliski prijatelji.

“Volim te Kirsti. Znam da ćemo se ponovo videti” dodao je glumac.

Kirsti je jednom prilikom Džona Travoltu nazivala svojom “velikom ljubavlju” i priznala je da ju je njegova žena, Keli Preston, napala zbog toga što je flertovala sa njim.

“Verujte mi, trebalo je sve što sam imala – unutra, spolja, šta god – da ne pobegnem i udam se za Džona, i da budem sa Džonom do kraja života”, rekla je glumica.

Veliko prijateljstvo i ljubav nastali su nakon snimanja filma “Vidi ko priča”, a oboje su bili članovi Sajentološke crkve, kojoj se Eli pridružila četiri godine nakon Travolte 1979. godine.

Džejmi Li Kertis, se takođe oprostio se od glumice prisećajući se njenog dara za komične uloge.

“Odlična komičarka i prelepa mama medvedica u svom stvarnom životu”, napisao je on i dodao da su se njih dvoje složili oko stavri oko kojih se neslažu i da su imali neverovatnu povezanost i poštovanje.

Deca poznate glumice Eli potvrdila su u ponedeljak uveče da je umrla nakon kratke borbe sa rakom, koji je “tek nedavno otkriven”.

Izjavili su: “Bila je okružena svojom najbližom porodicom i borila se velikom snagom, ostavljajući nam sigurnost u njenu beskrajnu radost življenja i avantura koje su pred nama”.

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar