Džon Travolta podijelio emotivnu fotografiju sina Bena koja je rasplakala pratioce - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džon Travolta podijelio emotivnu fotografiju sina Bena koja je rasplakala pratioce

Osam meseci posle smrti supruge Džon Travolta je objavio sliku nasmejanog sina Bena.

Džon Travolta (67) konačno ima lepe vesti! Glumcu je pre osam meseci umrla supruga Keli Preston i od tada se povukao u kuću sa sinovima. Džon i Keli su imali jedan od najjačih i najboljih brakova u Holivudu.

Holivudski glumac je sa pratiocima na Instagramu podelio sliku sina Bena (10) i njegove nove drugarice. Ben je usvojio mačku Kristal, belu, pufnastu, krznenu lepoticu.

“Ovo je Benov novi drugar, Kristal” . objavio je Travolta. Na slici Ben ima iskre

Pufnasta drugarica je pobrala pohvale.

n, širok osmeh, a teško je oteti se utisku koliko klinac liči na oca Džona. Oko Bena i dugodlake bele mačke su obavijene Džonove ruke.

Džon retko objavljuje slike dece na društvenim mrežama i ovo je, zaista, retka prilika da glumac objavi privatnu sliku.

Pratiocima se veoma dopada fotografija i pljuštali su komentari poput; “Kristal je lepotica, Ben. Vidi se da te mnogo voli”, “Tako je pufnasta i slatka, čestitam Ben”,  “Neodoljivo!” i “Odličan izbor

Ben je proslavio 10. rođendan 24. novembra, prvi put bez majke, ali u društvu oca i sestre Ele (20) koja mu je čestitala rečima; “Iako si mlađi od mene svaki dan me nešto naučiš!”

Travolta je najavio da se povlači iz javnosti.

Travoltina porodica se još nije oporavila od smrti Keli Preston koja je umrla od raka dojki. Džon je bio 29 godina u braku sa Keli. Na dan sahrane je objavio da je odlučio da neko vreme provede sam sa decom, da neće raditi i da se ne ljute što ga neće biti u javnosti.

Džonov najbolji prijatelj Tomi Li je jesenas objavio da se porodica dobro snalazi, ali da bol za majkom i suprugom nikada neće nestati.

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar