20. Marta 2022.

Džesika Simpson na ivici anoreksije

Big Portal

“Šta ti se dogodilo”, “Premršava si, je l sve ok?”, “Izgledaš zabrinjavajuće”, “Oh, ne Džesika, da li si dobro?”, “Kao skelet je”, nizali su se komentri ispod slike koje koju je pjevačica nedavno postavila.

Džesiku pamtimo kao talentovanu slatkicu koja je ponosno nosila svoje obline. Iako je oscilirala u kilaži, nikad nije otišla ovako drastično.

Poslije treće trudnoće imala je 110 kilograma, nazivali su je pogrdnim imenima i ismijavali, a u jednom trenutku, nakon posljednje trudnoće prije dvije godine, u emisiji kod Elen požalila se da ne može ni da hoda od kilograma.

Njeno poljuljano psihičko stanje odvelo ju je i u problem sa alkoholom, a kako je rekla jednom prilikom, isprva nije ni shvatila koliko pije.

“Nisam ni bila svjesna koliko pijem. Mislila sam da me piće čini hrabrijom i da imam više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno. Zapravo, zbog alkohola sam postala nijema. Ćutala sam i bila tupa”.

Nakon svega Džesika se posvetila zdravom životu i u rekordnom roku skinula čak 50 kilograma. Mnogi smatraju da je pretjerala u mršavljenju.

https://www.instagram.com/p/CbGtV01MUtT/?utm_source=ig_web_copy_link

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare