Džesika Alba snimila "bliski susret" sa zvečarkom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džesika Alba snimila “bliski susret” sa zvečarkom

Mnogima nije svejedno kada se nađu u blizini zmije, a strah je dodatno pojačan kada je ta zmija poprilično velika i, pritom, opasna po život. Džesika Alba našla se u toj situaciji, a snimak svog susreta sa zmijom podijelila je sa pratiocima na Instagramu.

Ona je imala “bliski susret” sa zvečarkom, dobro poznatom otrovnicom čiji ugriz može biti smrtonosan. Mada u SAD svake godine zmije ujedu 45.000 ljudi, prijavi se manje od 80.00 ugriza otrovnih zmija, a manje od 15 osoba umre, strahopoštovanje prema otrovnicama je potpuno opravdano.

Na svu sreću, slavna glumica nije postala deo ove statistike. Ceo susret zabeležen je kamerom, a dogodio se za vreme snimanja u jednom parku, prenosi tPortal. Okružena drvećem, Alba je krenula da skida zaštitnu masku sa lica i u tom trenutku primetila je ogromnu zmiju na podu, tik do njenih nogu.

Ekipa koja je snimala glumicu takođe nije primetila zmiju koja je mirno stajala i nadala se da će proći neprimećeno. Životinja se verovatno osećala ugroženo, ali se Alba ipak veoma uplašila, što se može videti i po njenoj reakciji.

Glumica je vrisnula je kada je opazila zmiju i krenula je da beži, a ni ekipi iza kamere nije bilo svejedno kada su ugledali metar i po dugačku otrovnicu.

https://www.instagram.com/p/CFSRjMvFtCn/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: B92

Danas objavljeno

Oglasio se Eksl Rouz nakon incidenta, kaže – prestaće da baca mikrofon u publiku

V.R.

U Italiji osnovan prvi sindikat koji štiti prava „zaposlene“ stoke

V.R.

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Ostavite komentar