25. Februara 2022.

Džesika Alba progovorila o izazovima roditeljstva

Big Portal

Džesika sa suprugom Kešom Vorenom ima kćerke Onor (13) i Hejven (10) kao i sina Hejsa (4). Istovremeno odgaja tinejdžerku, djevojčicu u osnovnoj školi i malog dječaka, a kaže da joj je najteže da pusti djecu da pogreše.

“Kada vaša djeca griješe, morate da to posmatrate kao lekciju. To je izazov koji se nalazi pred djetetom i mora da nauči iz njega, i izađe srećnije i pametnije s druge strane. I s tim se najviše borim, osjećam kao da je nemoguće da im dozvolim da urade nešto pogrešno,” rekla je ona.

Veliki dio radosti roditeljstva za nju je kada prepusti kontrolu, otkrila je lijepa glumica.

“Ja sam osoba koja voli kontrolu, ali ona ne donosi nimalo radosti. Ne ide mi u prilog. Donosi mi stres i tjera me da se ‘borim ili bježim’. A kada mogu samo da živim u sadašnjosti i pustim druge da urade nešto, shvatim da ne moram uvijek sve sama”, rekla je ona.

Glumica je prošle godine otvoreno rekla da ide sa najstarijom kćerkom na zajedničke seanse psihoterapije.

“Imala sam problem s tim da ne mogu Onor više da tretiram kao dijete. I htjela sam da naš odnos bude bolji. Progovorila sam o tome jer želim da terapiju u okviru porodice više ne prati stigma. Nema univerzalnog rješenja za srećnu porodicu, svako mora da pronađe svoje”, rekla je glumica.

(B92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare