Džesi Džej u zagrljaju novog dečka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džesi Džej u zagrljaju novog dečka

Pevačica Džesi Džej na društvenim mrežama objavila dosad neviđene fotografije sa svojim odabranikom, ali o njemu nije otkrivala detalje.

Džesi Džej (32) u novu vezu ušla je nakon raskida sa holivudskim glumcem Čeningom Tejtumom (40).

Pevačica je sada potvrdila vezu s plesačem Maksom Famom Ngajnom. Našla se u zagrljaju drugog muškarca nakon što je prošle godine raskinula vezu sa holivudskim glumcem.

Na društvenim mrežama pokazala je kako zajedno uživaju u prirodi, kuvaju, izlaze na večere…

Osim fotografija koje je podelila sa svojih 9,5 miliona pratilaca na Instagramu, Džesi Džej se nije više javno oglašavala o novoj vezi.

Da podsetimo, pevačica je prethodno bila u burnoj vezi sa Čeningom. Navodno su se prijateljski razišli, a izvor blizak paru za strane je medije rekao je kako su nakon raskida i dalje bili u kontaktu.

Zvezda filma “Magic Mike XXL” i popularna pevačica počeli su da se viđaju u oktobru 2018, a poslednji put su zajedno fotografisani krajem oktobra 2019. tokom koncerta Džesi Džej na muzičkom festivalu “Rock in Rio”.

Mnogi smatraju kako je glumac prebrzo ušao u vezu sa Džesi, s obzirom na to da se od bivše supruge Džini Devan (40) razveo samo nekoliko meseci ranije.

Danas objavljeno

Tačno 100 posto: Mjesec rođenja otkriva kakvi ste u SEKSU!

V.R.

Organizatori dodjele Oscara najavili bezbjednosne mjere na samojceremoniji: Maske će igrati veliku ulogu

V.R.

Delfinima i pingvinima u đenovskom akvarijumu nedostaju posjetioci

V.R.

Ostavite komentar