9. Jula 2022.

Džeri Hol za raspad braka krivi djecu medijskog mogula: “Slomljena sam”

Big Portal

Umesto da dočeka svog supruga, dočekala ju je njegova poruka poslata elektronskom poštom u kojoj stoji da je s njihovim brakom gotovo i da će sva buduća komunikacija između njih biti putem advokata.

Nekadašnja manekenka, koja u subotu puni 66 godina, za Merdoka se udala 2016. godine, a za bračni brodolom je okrivila njegovu decu koja su, kako tvrdi, u njihov dom uneli razdor.

“Još da volim… Slomljena sam”, navodno se poverila prijateljima Džeri Hol.

Merdok je izvršni predsednik medijskog konglomerata News Corp., a njegovo poslovno carstvo uključuje i američki “Fox News” kao i britanske listove “The Times” i “The Sun”, dok se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 17 milijardi američkih dolara.

“Daily Mail” javlja da je do napetosti između Holove i Merdokove dece došlo u vreme pandemije koronavirusa. Izvori bliski Holovoj tvrde da je ona preuzela svojevrsnu ulogu čuvarke kako bi muža držala na sigurnom od virusa koji za ljude njegove starosti može biti fatalan. Čak se i šalila da je ona njegov “kovid policajac”. To je navelo njegovu decu na pomisao da želi da ih razdvoji od oca.

“Mislili su da ga drži podalje od njih. Tačno je, ona njih smatra krivcima za propast braka”, rekao je jedan njen neimenovani prijatelj tvrdeći da joj je ponašanje Rupertove dece bilo neprijatno iznenađenje.

“Očigledno nisu imali poverenja u nju”, dodao je prijatelj.

Pre nekoliko meseci Džeri i šira Rupertova porodica sastali su se kako bi raspravili šta bi Holova mogla da dobije nakon Rupertove smrti. Iako su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, neki članovi klana Merdok su navodno insistirali da ne bi trebalo da dobije ništa više od ugovorenog.

“Džeri je baš slomljena, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba! Jedan dan su planirali kako će zajedno provesti leto u Londonu, a već sutradan joj je došao taj e-mejl sa instrukcijom da ga ubuduće kontaktira preko advokata”, govori izvor.

Holova trenutno tuguje u društvu svoje ćerke Lizi, koju je dobila u braku s Mikom Džegerom, a s kojim ima još troje dece. S Merdokom je romansu otpočela 2015. godine, a venčali su se godinu dana kasnije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare