Dženifer Lopez: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženifer Lopez: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno

U haljini golih leđa, Dženifer Lopez je zasijala na promociji svog novog parfema, i tako sumirala uspješnu poslovnu godinu, pokazavši još jednom – da je multitalentovana.

„Kada pređete 50. godinu, na to gledate kao na polje posebnih mogućnosti. Ja sam to iskoristila. Ali, i dalje sve radim s ljubavlju“, rekla je Džej Lo, dok se fotografisala povodom promocije parfema Promise

Njen novi parfem najavljen je ubrzo posle njene izjave da je u filmu Hustlers glumila bez novčane nadoknade, kako je navela, opet – iz ljubavi.

„Isto kao i u mojoj pesmi Jenny From The Block  – radim stvari koje volim, tako da sam i glumila i producirala besplatno“, rekla je Lopezova.

Osim što je ove godine proslavila 50. rođendan i izgleda bolje nego ikad, uspešna holivudska zvezda, nedavno se verila i sa Aleksom Rodrigezom, piše San.

https://www.instagram.com/p/B4510eIABGO/?utm_source=ig_web_copy_link

Glasine o tome da će Dženifer biti nominovana za nagradu Oskar za njenu ulogu Ramone u filmu Hustlers sve su češće.

Dženifer se takođe raduje što će, zajedno sa Šakirom, učestvovati u februaru u Super bolu, posebno zato što su, kako je rekla, u pitanju dve latino-žene.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Srbija uskoro lansira satelit u svemir

V.R.

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Ostavite komentar