18. Jula 2022.

Dženifer Lopez otkrila detalje: “Čekali smo u redu”

Big Portal

“Uspeli smo. Ljubav je prelepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva…. Sinoć smo odleteli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje do prestonice venčanja sveta”, napisala je Lopez fanovima u svom biltenu On JLo 17. jula.

“Iza nas su se dva muškarca držala za ruke i držala jedan drugog”, nastavio je Lopez, “Pred nama, mladi par koji je na drugi rođendan svoje ćerke prošao tri sata vožnje – svi mi želimo isto – da nas svet prepozna kao partnere i da svetu izjavimo svoju ljubav kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka”.

“Jedva smo do ponoći stigli do male bele kapelice. Ljubazno su ostali otvoreni nekoliko minuta, dozvolili su nam da se slikamo u rozom Kadilak kabrioletu koji je očigledno nekada koristio sam kralj”, napisala je glumica.

Za ceremoniju, Lopez je nosila belu, čipkanu venčanicu dugih rukava s otvorenim ramenima, s naglašenim dekolteom, korsetom i odgovarajućim velom s čipkastim ukrasima od Zuhair Murada.

Takođe, nosila je još jednu venčanicu, za koju je otkrila da ju je sačuvala iz “starog filma”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare