Dženifer Lopez: Bila sam beskućnik i jela parče pice dnevno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženifer Lopez: Bila sam beskućnik i jela parče pice dnevno

Dženifer Lopez danas je jedna od najslavnijih pjevačica i glumica na svetu. Međutim, njena prošlost nimalo nije bila glamurozna.

Pevačica je rođena 24. jula 1969. godine u Bronksu, predgrađu Njujorka. Njeni roditelji su Portorikanci, a svoju privrženost majci uvek je javno isticala. Detinjstvo je provela u malom stanu i u ne baš zavidnoj finansijskoj situaciji.

Kada je završila srednju školu, našla se na velikom raskršću i pred velikom odlukom. Njena mama je želela da upiše koledž, dok je ona imala sasvim drugi plan. Kada je roditeljima saopštila da želi da postane glumica i plesačica, od njih nije dobilja podršku kakvu je očekivala. U tom trenutku sa majkom nije bila u najboljim odnosima, ali danas kaže da joj je zahvalna na svemu.

“Mislila sam da će pokazati saosećanje. Umesto toga, rekla je, ‘Nemoj više nikad da me zoveš dok plačeš. Želela si da budeš u ovom poslu i bolje ti je da ojačaš’. I ojačala sam”, rekla je pevačica jednom prilikom.

“Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio”.

                                                     Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kada je napunila 21 godinu, preselila se u Los Anđeles kako bi ostvarila svoje snove. Živela je sa nekoliko cimera u jednom stanu, u ne baš dobrim uslovima, ali kaže da je za taj period vežu najlepše uspomene.

“Sećam se da sam imala toliko novca da sebi mogu da kupim samo parče pice dnevno”.

Prošlo je nekoliko godina dok nije dobila prvi veliki posao, a nakon toga uloge su se nizale i ova lepotica uspela je da ostvari svoj veliki san.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar