Dženifer Lopez bi zbog samo jedne fotografije mogla da izgubi stotine hiljada evra - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženifer Lopez bi zbog samo jedne fotografije mogla da izgubi stotine hiljada evra

Pjevačica Dženifer Lopez očigledno ima para na pretek, budući da je i višemjesečna upozorenja, a potom i slanje tužbe nisu natjerali da sa svog Instagrama povuče fotografiju zbog koje je tužena.

Naime, iako je od strane jedne inostrane agencije za prodaju fotografija stigla tužba po kojoj se Džej Lo tereti da je bez dozvole objavila fotografiju na kojoj ona i njen verenik Aleks Rodrigez šetaju Njujorkom, te se od nje potražuje oko 150.000 dolara, Dženifer se ne da.

Pevačica je, kako prenosi “24sata.hr”, pre dve godine objavila fotografiju, a prema tužbi podnesenoj na američkom saveznom sudu u Kaliforniji, Dženifer nikad nije dobila dozvolu agencije da objavi fotografiju.

FOTO: INSTAGRAM

S obzirom na to da su prošle gotovo dve godine, agencija je u tužbi navela da je upozorila Lopezovu i njene menadžere na kršenje autorskih prava još u decembru 2017., ali, oni je nisu shvatili ozbiljno.

– U vreme kad je Lopez kopirala i distribuirala fotografiju, znala je ili je trebalo da zna da nema autorizaciju ni dopuštenje da to napravi. Kako na svom profilu ima 100 miliona pratitelac, njeno neovlašteno korištenje fotografije naštetilo je postojećoj i budućoj trgovini originalnom fotografijom – tvrde.

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar