Dženifer Lopez (50) zapanjila sve seksi fotografijama na kojima pozira u svojoj najnovijoj kolekciji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz Uncategorized

Dženifer Lopez (50) zapanjila sve seksi fotografijama na kojima pozira u svojoj najnovijoj kolekciji

Pedesetogodišnjakinja izgledala je senzacionalno odevena u dva komada garderobe životinjskog printa koji čini jakna s visokom kragnom i donji veš koje su uparene sa potpeticama na vezivanje iz njene nove linije proizvoda. U fokusu modnih slika su pevačicine noge, a njeni dugački, vitki i preplanuli udovi su savršen “izlog” za…

Pedesetogodišnjakinja izgledala je senzacionalno odevena u dva komada garderobe životinjskog printa koji čini jakna s visokom kragnom i donji veš koje su uparene sa potpeticama na vezivanje iz njene nove linije proizvoda.

U fokusu modnih slika su pevačicine noge, a njeni dugački, vitki i preplanuli udovi su savršen “izlog” za njen asortiman obuće.

Na fotografijama za par crnih čizama sa visokim štiklama, JLo leži na podu u crnoj poluprozirnoj mini haljini sa nogama dignutim uvis. Duga kosa viri iza nje, a jedna ruka joj stoji sugestivno na levom bedru, dok drugom miluje vrat.

Na drugoj fotografiji gde pozira za iste čizme, ona se drži na rukama i jednoj nozi dok je desna noga podignuta gotovo uspravno kao i njeni drugi delovi tela kako bi istakla razgolićene delove.

Pored svojih modnih projekata, Lopez je zauzeta i novom muzikom. Proteklog vikenda, ona je podelila fotografije sa zajedničkog snimanja sa kolimbijskim umetnikom Malumom (26).

Danas objavljeno

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Vanja A

Za 3 godine 3 puta osvojila isti iznos na lutriji i svaki put kupila srećku u istoj radnji!

Vanja A

Messi osvojio sedmu Zlatnu loptu, a kraljica večeri bila je njegova supruga sa zanimljivom tetovažom

Vanja A

Ostavite komentar