Dženifer Garner iskreno o promjenama na tijelu poslije troje dece - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženifer Garner iskreno o promjenama na tijelu poslije troje dece

Holivudska glumica Dženifer Garner sa bivšim suprugom, glumcem Benom Aflekom ima troje dece, sada je prvi put govorila o promenama koje su joj donela deca, a sa kojima mogu da se poistovete mnoge žene.

Dženifer Garner obožavaju muškarci širom sveta, a jednako joj se dive i sve žene, budući da 48-godišnja glumica nikada nije glumila divu. Naprotiv, uvek je, pa čak i na svom Instagram profilu, pokazivala da je kao svaka druga osoba, čovek od krvi od mesa, zato ne čudi što je i njena poslednja izjava oduševila sve.

Gostujući u podkastu “Happy Mum, Happy Baby”, voditeljki Đovani Flečer otkrila je i svoju intimu, tačnije govorila je o problemu koji muči mnoge žene nakon porođaja. I dok su neke “srećnice”, pa im se telo odmah vrati u stanje kakvo je bilo i pre trudnoće, Garner nije jedna od njih.

– Postoje te neverovatne žene čija se tela, bez obzira na broj trudnoća koje su imale, odmah vrati u top formu. Ponovo imaju uzak struk i nemaju stomak. To je neverovatno. Imam puno prijateljica koje su tako građene i srećna sam zbog njih. Ali ja nisam jedna od njih – priznala je Garner koja sa bivšim suprugom Benom Aflekom ima troje dece, sina Semjuela Garnera (9) i ćerke Vajolet En (15) i Serafin Rouz Elizabet (12).

“Mogu da vežbam neprestano i dovedem se u formu, ali i dalje ću izgledati kao žena koja je rodila troje dece”, dodala je Garner.

Da je to stvarno tako, Garner je nebrojeno puta dokazala kada je sa javnošću podelila kroz koje probleme prolazi, tačnije da mnogi pomisle da je opet trudna, iako nije.

Tako je 2014. godine, gostujući u jednoj TV emisiji rekla:” Nisam trudna, ali rodila sam troje dece i zato mi se vidi stomak. Od sada je ovde, pa se naviknite na to jer on nigde ne ide. Zovu se Vajolet, Sem i Sara”.

Kako je rekla, najsmešnije od svega je što se danas ponavljaju priče o njenoj trudnoći, a sve zbog njene građe.

“Imam 48 godina i sama sam, ali mi i dalje pripisuju trudnoće. To je telo i budite zahvalni na tome jer vas je dovelo ovde gde ste sada. Nosilo je vaše bebe za vas, šta još hoćete?”

Danas objavljeno

Metalika svira prva dva albuma na posebnom koncertu

Vanja A

Dječaci spasili povrijeđeno štene i položili ispit humanosti

Vanja A

Prvi pravi trejler za The Last of Us TV seriju

Vanja A

Ostavite komentar