Dženifer Aniston se slomila pred kamerama: "Nije trebalo ovako da bude" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženifer Aniston se slomila pred kamerama: “Nije trebalo ovako da bude”

Holivudska glumica Dženifer Aniston nije mogla da zadrži suze tokom gostovanja u TV emisiji.

Reč je o poslednjoj sezoni TV šoua poznate voditeljke Elen Dedženeris, koji se emituje već 18 godina, a 52-godišnja glumica je u njemu gostovala impresivnih 19 puta.

Zanimljivo je da je upravo Dženifer bila prvi gost Ellen DeGeneres. Sada se pojavila kao posebna gošća, a zvezda serije “Prijatelji” sa suzama u očima zahvalila je voditeljki što joj je omogućila da bude deo njene emisije “bukvalno od prvog dana.”

“Šta je ovo? Ovo nije trebalo da bude ovako emotivno. Dođavola, nije ovako trebalo da bude već sad”, našalila se Džen u suzama.

“Ne već sada”, odgovorila je Elen.

“Ne već sada, još nije gotovo”, rekla je glumica.

“Još nije ni počelo”, našalila se voditeljka, a Dženifer je rekla kako nije gostovala u nekoj emisiji uživo već dve godine. “Skoro i da se ne šalim, poslednji put kad sam bila ovako na pozornici, u tok-šou, bilo je kad sam gostovala kod tebe”, rekla joj je glumica, a Elen je na to odgovorila: “Znam.”

Elen Dedženeris ranije ove godine najavila je da će ovo biti poslednja sezona šoua posle 18 godina. Ova je vest osvanula nakon pritužbi na “toksično radno okruženje” u šou, a što je došlo i do “Warner Brosa” koji je, čini se, zbog toga odlučio da ugasi emisiju poznate voditeljke.

Danas objavljeno

Selin Dion otkazala ostatak svjetske turneje – isti problem je imala i u oktobru

Zeljka

Razlika između njih je 37 godina, ali hoće da imaju svoje dijete: “Želimo porodicu”

Zeljka

Engleska: Konkurs za kraljeve i kraljice za upravljanje ostrvom i gostionicom starom 300 godina

Zeljka

Ostavite komentar