Dženifer Aniston poručila: Nije zabavno glasati za Kanjea - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženifer Aniston poručila: Nije zabavno glasati za Kanjea

Glumica Dženifer Aniston objavila je na Instagramu da je već glasala na izborima za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Sada poručuje svojim pratiocima da učine isto.

Glumica je pratioce obavestila da je glasala za demokrate – Džoa Bajdena i Kamalu Haris, preneo je CNN.

“Glasala sam za njih zato što je ova zemlja sada podeljenija nego ikada”, navela je i još skrenula pažnju na to da je trenutni predsednik Donald Tramp “odlučio da rasizam nije važno pitanje”.

“On je više puta i javno ignorisao nauku … previše ljudi je umrlo”, pisalo je u objavi glumice na Instagramu, gde je prati 35,7 miliona ljudi.

View this post on Instagram

#IVOTED for @joebiden and @kamalaharris. I dropped my ballot off, and I did it early 👏🏼 I voted for them because right now this country is more divided than ever. Right now, a few men in power are deciding what women can and can’t do with their own bodies. Our current President has decided that racism is a non-issue. He has repeatedly and publicly ignored science… too many people have died. ⠀ I urge you to really consider who is going to be most affected by this election if we stay on the track we’re on right now… your daughters, the LGBTQ+ community, our Black brothers and sisters, the elderly with health conditions, and your future kids and grandkids (who will be tasked with saving a planet that our leadership refuses to believe is hurting). ⠀ ⠀ This whole thing isn’t about one candidate or one single issue, it’s about the future of this country and of the world. Vote for equal human rights, for love, and for decency. ⠀ ❤️🗳⠀ ⠀ ⠀ PS – It’s not funny to vote for Kanye. I don’t know how else to say it. Please be responsible 🙏🏼

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Zvezda “Prijatelja” objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je glasala poštom, polažući svoj glasački listić u službenu kutiju u biblioteci Zapadnog Holivuda.

U postu koji je objavila, Aniston je zatražila od pratilaca da prilikom glasanja “zaista razmotre” pitanja koja se tiču LGBTQ zajednice, rasizma, starijih osoba i zaštite životne sredine.

“Cela ova stvar ne odnosi se na jednog kandidata ili jedno jedino pitanje, već na budućnost ove zemlje i sveta”, pozvala je fanove da glasaju za “jednaka ljudska prava, za ljubav i za pristojnost”.

Aniston je objavu završila referencom na trenutnu predsedničku kampanju kolege Kanjea Vesta.

“Nije zabavno glasati za Kanjea. Ne znam kako drugačije da to kažem”, napisala je. “Molim vas, budite odgovorni”, poručila je Aniston fanovima.

Ovo nije prvi put da zvezda “Prijatelja” koristi društvene mreže kako bi razgovarala o važnim pitanjima.

Primera radi, u junu je napisala objavu o neophodnosti nošenja zaštitnih maski.

“Ova jednostavna i efikasna preporuka politizuje se na štetu života ljudi”, navela je Aniston tom prilikom.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Najveći kruzer na svijetu iz brodogradilišta ide u staro željezo

Vanja A

Zašto Megan Merkl nosi cipele dva broja veće i koliko to ugrožava njeno zdravlje?

Vanja A

Sara Džesika Parker oštro odgovorila na osude koje dobija zbog sijede kose

Vanja A

Ostavite komentar