Dženifer Aniston i Bred Pit u epizodi "Status veze: komplikovan" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženifer Aniston i Bred Pit u epizodi “Status veze: komplikovan”

Od razvoda Breda Pita (55) i Dženifer Aniston (50) prošlo je 14 godina, pa ipak, izgleda da priča o pomirenju nikad neće prestati da bude aktuelna – ni za njihove fanove, ni za medije koji uporno pokušavaju da dokuče šta se to zapravo dešava među njima.

Dženifer Aniston se prošle godine razvela od Džastina Terua nakon dvije godine braka, Bred Pit se razišao sa Anđelinom Džoli, dakle oboje su zvanično singl i svi reflektori Holivuda upereni su u njih.

Резултат слика за brad and jennifer

“O moj bože”, bilo je sve što je Bred Pit rekao snimatelju koji ga je pitao “ono što svi žele da znaju – da li ste ti i Džen ponovo zajedno?”

Možda nešto više možete da pročitate na njegovom izrazu lica u videu koji je podijelio Entertainment Tonight, ali umjesto da stavi tačku, za mnoge je njegova reakcija bila potvrda da se “ponovo nešto dešava među njima”. Posebno u paketu sa skupim, ali jadnim poklonom kojim je svoju bivšu suprugu rasplakao na njenoj rođendanskoj proslavi.

S druge strane, Dženifer je bila rečitija kad je nedavno govorila o njihovom aktuelnom odnosu.

– Zaista volim Breda. On je nevjerovatan čovjek! Da, naš odnos se ne može nazvati jednostavnim. Brak je težak posao. Dvije osobe koje žive zajedno se mijenjaju tokom godina. I oni se često razvijaju u potpuno različitim pravcima, što može da dovede do problema. Tako je bilo sa nama. Ali da budem iskrena, ne žalim ni zbog čega. Naša veza je bila zaista divna – rekla je Dženifer.

Bred i Dženifer bili su u braku od 2000. do 2005. godine, kad im je snimanje “Gospodina i gospođe Smit” presudilo – tad se rasplamsala ljubav između Breda Pita i Anđeline Džoli. A svijet je sa saosjećanjem gledao u Dženifer koja ne samo da je bila ostavljena, već je godinama slušala kako su Bred i Anđa najljepši par na svijetu, dok je na nju padala reputacija “vječite udavače”, gledala ih kako brinu o svojoj brojnoj djeci, dok ona odgovara na pitanja zašto se nikad nije ostvarila u ulozi majke… Očekivalo bi se da je vrlo ogorčena, ali njeni fanovi zavoljeli su je još više jer se izdigla iznad svega toga i u više situacija čak javno podržala Breda…

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar