Dženet Džekson potpuno ogoljena - o "onoj bradavici", bratu i porodičnim tragedijama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dženet Džekson potpuno ogoljena – o “onoj bradavici”, bratu i porodičnim tragedijama

U novom dokumentarcu koji bi trebalo da bude premijerno prikazan krajem ovog meseca, Dženet Džekson nudi redak uvid u svoj život i borbe. Dženet je zajedno sa svojim i Majklovim bratom Randijem Džeksonom režirala dokumentarni film ‘Dženet Džekson’.

A prvi deo drugog dokumentarca ‘Dženet Džekson’ trebalo bi da se premijerno prikaže na Lifetime i A&E 28. januara, na 40. godišnjicu njenog istoimenog debitantskog albuma iz 1982. godine.

“Dženet je doživela velik uspeh, ali i videla neverovatnu tragediju. Ona je pretrpela buran privatni život suočena s izvanrednom pažnjom javnosti”, glasio je sinopsis za ‘Dženet Džekson’.

U sinopsisu takođe stoji – “Dokumentarni film opisuje Dženetin povratak na svetsku scenu nakon iznenadnog prekida s muzikom. Govoreći kao nikad pre, Dženet takođe raspravlja o svemu, uključujući i njen nastup na Super Boulu s Džastinom Timberlejkom 2004., smrt njenog brata Majkla Džeksona i njeno majčinstvo, a nakon što je njena romantična veza prekinuta, počinje da se osvrće na svoj život i da razmišlja o svojoj borbi do vrha”.

Nadolazeći projekat Dženet Džekson sadrži neviđene kućne video-zapise, kao i intervjue, uključujući i samu pevačicu, koja govori o suočavanju s porodičnim tragedijama, kao i o seksualnom zlostavljanju dece i optužbama protiv njenog brata, koje je on uvek negirao.

Takođe prikazuje snimak kralja popa kako napušta sudnicu s Dženet i njihovom majkom nakon jednog dana postupka na suđenju za zlostavljanje dece 2005. godine.

Dženet je potom upitana da li su optužbe uticale na nju, što se tiče karijere, a ona je odgovorila da jesu. U suđenju 2005. Majkl je oslobođen optužbi za zlostavljanje 13-godišnjeg dečaka. Policija je 1993. godine istražila pevačicu zbog navoda o seksualnom zlostavljanju drugog 13-godišnjeg dečaka, ali nije pronašla dokaze te godinu dana kasnije Majkl Džekson i tinejdžerova porodica postigli su nagodbu.

Dženet je retko komentisala optužbe za seksualno zlostavljanje dece protiv Majkla, ali je ipak stala uz svog brata, a ona i članovi porodice često su mu se pridružili na suđenju.

No, Dženet je jedna od najpopularnijih pop umetnica svih vremena, vodila je top 10 liste sve do ranih 2000-ih. Njena karijera je zastala usred suđenja 2005. protiv Majkla, ali još važnije, neposredno nakon njenog zloglasnog incidenta.

Dženet je nastupila s Džastinom Timberlejkom na ‘Super Boulu’, a duo je izveo njegov hit “Rock You Body”, a na kraju kog je Timberlejk strgnuo s pevačice deo odeće, izloživši pogledima i kamerama njenu desnu dojku prekrivenu samo srebrnom zvezdom, što je rezultiralo “američkom tragedijom”.

Danas objavljeno

Alek Ginis prezirao Ratove zvijezda: “Nisam više mogao da izgovaram te grozne rečenice”

Zeljka

Bolje da imate pauka kao ljubimca; Naučnici otkrili zašto ih ne treba ubijati

Zeljka

Sedam gradova se takmiči: Gdje će se održati Evrovizija 2023. godine?

Zeljka

Ostavite komentar