Džena Džejmson se javila iz bolnice - lekari još uvijek ne znaju šta joj je - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džena Džejmson se javila iz bolnice – lekari još uvijek ne znaju šta joj je

Džena Džejmson je i dalje u bolnici dok lekari, već više od mesec dana, pokušavaju da utvrde šta je dovelo do toga da bivša zvezda filmova za odrasle izgubi sposobnost hodanja.

Nakon što je “povraćala nekoliko nedelja”, Džejmson (47) je otišla u bolnicu 5. januara, a zatim je počela da gubi osećaj u nogama, rekao je tada njen partner Lior Biton u video snimku na Instagramu.

“Mišići nogu su joj bili veoma slabi tako da nije mogla da ode do kupatila. Stalno je padala. Morao bih da je nosim, a onda u roku od dva dana, situacija se pogoršala i uopšte nije mogla da hoda”, objasnio je Biton.

Biton je odveo Dženu u bolnicu, gde su lekari prvobitno verovali da ima Gilen-Bareov sindrom, redak neurološki poremećaj gde imuni sistem tela greškom napada nervni sistem, izazivajući slabost mišića i privremenu paralizu.

Međutim, nešto više od nedelju dana kasnije, nakon pet rundi imunoglobulinske terapije – standardnog lečenja poremećaja, i dodatnih testova, lekari su utvrdili da nije u pitanju pomenuta autoimuna bolest.

Dok lekari pokušavaju da identifikuju misterioznu bolest, Džejmson iz bolnice povremeno deli objave na Instagramu.

“Hej ljudi. Još sam u bolnici, ali dobro mi je i uskoro izlazim”, oglasila se ona kratko na svom Instagram Storiju, šaljući poljupce u kameru.

Džejmson je u januaru počela da radi i fizikalnu terapiju, kako je ranije rekao Biton.

Danas objavljeno

Preminuo reper Kulio

Zeljka

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Ostavite komentar