22. Oktobra 2022.

Džejms Korden o incidentu: “Nikad ne objašnjavaj”

Big Portal

Korden je sa novinarom Njujork Tajmsa razgovarao o njegovoj predstojećoj mini-seriji Mammals, usput su se dotakli i neprijatne situacije o kojoj ovih dana priča ceo svet.

Dejvid Ickov je bio iznenađen što je voditelj uopšte želeo da ga intervijuiše s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi.

“Nisam učinio ništa loše, ni u kojoj meri. Pa zašto bih ovo otkazao? Bio sam tamo. Razumem. Osećam zen zbog cele stvari, jer mislim da je sve to blesavo”

Novinar ga je zatim upitao je li se bilo teško nositi sa svim komentarima na društvenim mrežama, ali Korden je otkrio da nije obraćao puno pažnje na to.

“Mislim da ću verovatno morati da razgovaram o tome u svojoj emisiji u ponedeljak. Moj moto je “nikad ne objašnjavaj, nikad se ne žali”, ali verovatno ću morati razgovarati o tome.

“Vikao je kao lud”

Podsetimo, vlasnik francuskog restorana “Balthazar” Kit Meknali zabranio je Kortenu ulazak u restoran zbog njegovog ponašanja.

“Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Korden je pokazao dlaku Balthazarovom menadžeru G., koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio vrlo odvratan prema G. i rekao: “Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosada. Napisaću vam negativnu recenziju!'” ispričao je vlasnik.

https://www.instagram.com/p/CNEDMFUHgyp/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dd7f3e98-1cd4-446d-8114-f8e3582e0c08

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare