Džejmi Oliver objavio 7 zdravih recepata, a supruga dodala privatne slike - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Džejmi Oliver objavio 7 zdravih recepata, a supruga dodala privatne slike

Džuls, supruga Džejmija Olivera, objavila je novu fotografiju dece, a kuvar vegetarijanske recepte.

Džuls je upravo objavila novu, privatnu fotografiju njenih ćerki Popi (Mak) i Dejzi (Rada) i raznežila svoje pratioce. U isto vreme je njen suprug objavio vegetarijanske recepte za ovu nedelju. Šta mislite ko je dobio više lajkova?

Džejmi Oliver je objavio nedeljni meni sa novih sedam vegetarijanskih recepata kao predlog za zdraviji život. I za nove recepte dobio je 30.000 lajkova!

Na slici koju je objavila Džuls vide se Popi i Dejzi, koje sada imaju 19 i 18 godina, kako kao devojčice slikane u potoku i šumi nose krune od lišća. Majka je sliku potpisala rečima:

– Kada su se Popi i Dejzi igrale u džungli. Baš sam volela ta vremena – kaže Džuls.

Džejmi i Džuls imaju petoro dece, a supruga slavnog kuvara često objavljuje slike dece. Oni su naročito tokom izolacije delili sa pratiocima privatan život., pa je tako Džejmi prošlog meseca objavio kako uživaju u izletu vozeći se minijaturnom železnicom.Stil 80-tihPopi i Dejzi se oblače kao iz 80-tih i Džuls smatra da je smešno što se ćerke oblače isto kao ona.

Džuls, inače, ima kolekciju dečije garderobe od 2012. godine pod brendom “Little Bird”, a pošto su njeni modeli izuzetno popualrni među majkama, njena linija će biti u prodaji i u radnjama “Neksta”.

Imaju petoro dece i Džuls ima čuvenu kolekciju dečije garderobe

– Deca me inspirišu za sve što radim. Svi vole garderobu, pa mi se učinilo da posle toliko oblačenja i svlačenja treba da imam svoju liniju – kaže Džuls.

Džuls i Džejmi su se venčali 2000. godine, a imaju tri ćerke Popi (19), Dejzi (18) i Petal (11), kao i dvojicu sinova Badija (11) i najmlađeg Rivera (4).

Džejmi Oliver je najavio detalje nove knjige koju je nazvao “Together”, a bračni par često objavljuje privatne fotografije iz života njihove dece. Oliverovi su najpoznatija britanska porodica.

Danas objavljeno

Jednostavne jutarnje navike za jačanje metabolizma

Vanja A

Kako na sat vremena zaboraviti na poslovne brige?

Vanja A

Voće koje najviše deblja

Vanja A

Ostavite komentar