Džejla Ramović je nova ,,Zvezda granda" - BIGportal.ba
Ex Yu

Džejla Ramović je nova ,,Zvezda granda”

Džejla Ramović pobijedila je ubedljivo u finalu trinaeste sezone Zvezda Granda. Ona je odnijela prvo mjesto i po mišljenju žirija i po mišljenju publike. Talentovana sedamnaestogodišnjakinja osvojila je preko nevjerovatnih 100 000 SMS glasova publike. Džejla je u finalu potpuno pomela konkurenciju izvodjenjem pjesama ‘Ima jedan svijet’ i ‘Ona je…

Džejla Ramović pobijedila je ubedljivo u finalu trinaeste sezone Zvezda Granda. Ona je odnijela prvo mjesto i po mišljenju žirija i po mišljenju publike.

Talentovana sedamnaestogodišnjakinja osvojila je preko nevjerovatnih 100 000 SMS glasova publike.

Džejla je u finalu potpuno pomela konkurenciju izvodjenjem pjesama ‘Ima jedan svijet’ i ‘Ona je ta’.

’Ko gubi ima pravo da se ljuti, ja na gubitke nisam navikla,’ rekla je Džejlina mentorka Marija Šerifović tokom peckanja u uživo programu sa Jelenom Karleušom koja je smatrala da nije fer da njena kandidatkinja Milica Čikarić dobije malo bodova od pojedinih članova žirija.

Evo šta je Marija rekla prije glasanja:

Inače, ovo je Džejlina druga pobjeda u Grandu, budući da je prije samo dvije godine odnjela pobjedu u takmičenju “Neki novi klinci”.

U finalnoj večeri bio je primenjen evrovizijski sistem glasanja, a bodove su dijelili pjevači iz Srbije i regiona, među kojima su bili: Elena Risteska, Milica Todorović, Neda Ukradem, Željko Vasić, Tamara Todevska i mnogi drugi.

https://www.instagram.com/p/By8xynyIGB5/?utm_source=ig_embed

Džejlina mentorka Marija Šerifović nije krila sreću što je baš kandidatkinja iz njenog tima odnjela pobjedu, a u sutudiju je uslijedila vriska, cika i suze radosnice, budući da je bila miljenica publike od samog početka.

https://www.instagram.com/p/BnOpCqtBg1G/

Podsjećamo, Džejla je 2016. pobijedila u Grandovom takmičenju “Neki novi klinci”, a želja joj je bila da se oproba i u ovom takmičenju. Bila je favorit od samog početka, a i sama je ranije isticala kako bi željela da joj mentor bude Marija Šerifović, što se i obistinilo.

https://www.instagram.com/p/By97RK7HWj7/

Izvor: Svet

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Nataša Bekvalac slavi 42. rođendan, dobila zanimljivu čestitku

Vanja A

Sindi Models objavila fotku sa izabranikom! Pojavila se na vjenčanju u seksi izdanju, a komentari na mrežama se usijali!

V.R.

Udovica Marinka Rokvića podijelila uspomene: „Ponekad je i žrtva odraz ljubavi“

V.R.

Ostavite komentar