Džejeva ćerka progovorila o njegovim kolegama - BIGportal.ba
Ex Yu

Džejeva ćerka progovorila o njegovim kolegama

Marija Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog, nakon očeve smrti odlučila je da počne da se bavi pevanjem, što je bila velika želja njenog oca.

Kako se ranije već pisalo, Marija će otpočeti muzičku karijeru i oprobaće se u pop žanru.

– Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unapred – ispričala je Marija za “Svet”, a zatim se osvrnula na izjave pojedinih pevača estrade koji su javno nudili pomoć Džejevoj porodici nakon njegove smrti.

https://www.instagram.com/p/CK_od4GJQr9/

– Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u poslednje vreme ga niko nije zvao niti su se viđali – rekla je Marija za pomenuti list.

Ona je dodala da se sa tatinim kolegama sa muzičke scene ne čuje, već da je sa njima u kontaktu njena starija sestra Ana.

– Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem – objasnila je Marija.

Podsetimo, legendardni Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine.

Danas objavljeno

Jelena Janković sada izgleda potpuno drugačije

Vanja A

Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Vanja A

Tanja Savić predala papire za razvod braka

Vanja A

Ostavite komentar