Džej Lo prekinula koncert da bi vjereniku čestitala rođendan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džej Lo prekinula koncert da bi vjereniku čestitala rođendan

Nakon što je spektakularnom žurkom Džej Lo proslavila svoj 50. rođendan, uveliko je pripremala iznenađanje za svog verenika Aleksa Rodrigeza (44), koji danas, takođe, proslavlja rođendan. Pevačica je odlučila da Aleksu čestita rođendan na koncertu. Prekinula je nastup u Majamiju, izvela svoju, kao i Aleksovu decu na binu, i iznenađenje je moglo da krene….

Nakon što je spektakularnom žurkom Džej Lo proslavila svoj 50. rođendan, uveliko je pripremala iznenađanje za svog verenika Aleksa Rodrigeza (44), koji danas, takođe, proslavlja rođendan.

Pevačica je odlučila da Aleksu čestita rođendan na koncertu.

Prekinula je nastup u Majamiju, izvela svoju, kao i Aleksovu decu na binu, i iznenađenje je moglo da krene. Velika torta sa Aleksovim dresom, koji je nosio dok je igrao bejzbol i bio broj 13, postavljena je na binu, a onda je Džej Lo počela da peva slavljeničku pesmu, a usledio je i romantični poljubac.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Nakon što je sa fanovima podelila ovaj video na Instagramu, Dženifer je i ovde romantičnom porukom čestitala rođendan svojoj ljubavi.

– Danas i svaki dan slavim tebe, ljubavi moja. Ti si poseban, moj uragan i moj mir usred oluje. Hvala ti što si božanstveno svetlo u mom životu. Želim ti najsrećniji rođendan ikada! Srećan rođendan, 13!- napisala je zaljubljena pevačica.

https://www.instagram.com/p/B0Z83NClFZP/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar