Džastin Timberlejk se javno izvinio supruzi zbog pijanstva i flerta s koleginicom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džastin Timberlejk se javno izvinio supruzi zbog pijanstva i flerta s koleginicom

Trebalo je tačno jedanaest dana da pjevač i glumac Džastin Timberlejk smogne snage da javno, objavom na svom Instagram profilu, izrazi žaljenje zbog pijane noći u kojoj je snimljen kako se nježno drži za ruke s koleginicom sa seta Ališom Vejnrajt, a što je podstaklo glasine da se desila prevara

Nakon što je portal The Sun objaivo ekskluzivni video i fotografije na kojima pevač i glumac Džastin Timberlejk, vidno alkoholisan, u kasnim noćnim satima ispred bara u Nju Orleansu drži za ruku glumicu Ališu Vejnrajt, s kojom snima film ‘Palmer’, malo je reći da su iste neviđenom brzinom obišle svet, a Instagram je goreo.

Odmah po objavi krenula su nagađanja znači li to da 38-godišnjak s osam godina mlađom koleginicom zapravo vara svoju lepu suprugu i glumicu Džesiku Bil, a tek nakon 11 dana smogao je snage da se o svemu oglasi saopštenjem koje je objavio na svom Instagram profilu.

Koristeći aplikaciju Notes na svom mobilnom, Džastin Timberlejk je izvinjenje napisao za Instagram i potom ga objavio, a ono zvuči ovako:

– Trudim se da se klonim tračeva koliko god mogu, ali zbog svoje porodice smatram da je važno da se osvrnem na nedavne glasine zbog kojih ljudi koje volim pate – započeo je Džastin Timberlejk svoj Instagram post.

– Pre nekoliko dana doneo sam pogrešnu odluku – ali da budem jasan – ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam da znam bolje. Ne želim da ovo moj sin vidi.

Izvinjavam se mojoj neverovatnoj ženi i celoj porodici što su se našli u takvoj sramnoj situaciji i trudiću se da budem što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio – bio je iskren Džastin Timberlejk.

Džesika Bil snimljena je nedugo posle incidenta u Los Anđelesu s venčanim prstenom na ruci, zato se pretpostavlja da je s njihovim brakom sve u redu.

Izvor. Hellomagazin

Danas objavljeno

Bio je u vezi sa najboljim frajerima, a tvrdi da nije gej

Vanja A

Venecija: Lako do nje, kako kroz nju

Vanja A

Odbjegli pas prekinuo utakmicu: Vlasnici ga prepoznali i vratili kući nakon sedmica traganja

Vanja A

Ostavite komentar