Džastin i Hejli Biber: Ljubav u Grčkoj - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džastin i Hejli Biber: Ljubav u Grčkoj

Superzvezda Džastin Biber i njegova supruga, američki model Hejli, na odmoru su u Grčkoj, na sve popularnijem ostrvu Milos, koje je, kada je reč o destinaciji koju voli džet set, novi trend umesto ostrva Mikonos.

Kada su se iznenada venčali, Hejli Boldvin i Džastin Biber, 2018. godine, svi su pričali o njima. Iako je pre Hejli, godinama bio u vezi sa Selenom Gomez, svi su pomislili da je razlog zašto se naglo oženio u stvari velika ljubav prema Hejli.

Biberovi obožavaoci bili su i Selenini. Svi su se nadali srećnom kraju. A kada se Džastin oženio sa Hejli, a Selena zbog stresa dobila slom živaca, svi su okrivili Hejli.

Manekenka nije odgovarala na ove prozivke, ćutala je sve ove godine.

Foto: Profimedia

Iako je osećao kao da je brak uvek bio deo njegove sudbine, Biber je priznao da su lični problemi opterećivali njegovu vezu i zajednicu sa Hejli u prvoj godini braka.

“Prva godina braka bila je zaista teška. Samo je nedostajalo poverenja”, rekao je pevač za strane medije, pa objasnio: “Bilo je svih onih stvari koje ne želite da priznate osobi sa kojom ste, jer je to zastrašujuće. Ne želite da ih uplašite rečenicom:’Bojim se.’

Njih dvoje danas funkcionišu bolje nego ikad i fokusirani su na “stvaranje njihovih trenutaka kao para, porodice, u kojoj grade ove uspomene”.

U intervjuu za Billboard otkrio kako je pronašao sebe, kako mu je u tome pomogla supruga Hejli, kao i koje crte ličnosti najviše voli kod svoje žene Hajli Biber. Kako je naveo, karakter njegove supruge je po pravilima tj “by the book”. Ima svoj raspored, rutinu i veoma je odgovorna. Na kraju razgovora, pevač je rekao da je Hejli jedini razlog zbog kog je mogao da shvati da je preuzimanje odgovornosti jedini način da održi način života koji želi.

Danas objavljeno

Ko je skinuo Dvejna Džonsona sa trona?

Zeljka

Oglasila se supruga Aleka Boldvina

Zeljka

Roboti na točkovima počeli da dostavljaju poštu u Moskvi

Zeljka

Ostavite komentar