Džastin Biber zgranuo fanove novom frizurom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džastin Biber zgranuo fanove novom frizurom

Kanadski pjevač Džastin Biber (27) je iznenadio svoje obožavatelje kada je objavio nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram na kojima ima novu frizuru.

Naime, slavni pjevač je riješio da promjeni svoju standardnu frizuru, pa u posljednje vrijeme na glavi nosi dredove.

Skoro za svaku fotografiju sa dredovima prikupio je više od 3 miliona lajkova i brojne komentare svojih pratilaca, koji imaju podijeljeno mišljenje o njegovom izgledu.

“Gdje je nestao onaj slatki momak?”, “Ovo kao da nije pravi Džastin”, “Izgledaš kao da često konzumiraš marihuanu”, “Ludi stil”, “Živa legenda”, “Naravno da imaš dredove kad si na odmoru”, “Izgledaš kao australijski fudbaler”, glasili su samo neki od komentara fanova.

Džastin i njegova supruga Hejli Biber se trenutno nalaze na odmoru, odakle često objavljuju zajedničke fotografije. Svi komentarišu da je pjevač imao sreće što je upoznao tako lijepu i dobru ženu, koja ga je izvukla iz svijeta droge i alkohola i zbog koje je veoma srećan i ispunjen.

“Moje oči za tebe. Moje srce je za tebe. Moja duša je za tebe. Moja ljubav je za tebe. Ja sam kući gdje god si ti. Ti si moje bezbijedno mjesto. Ja sam kompletno opsjednut s tim što si. Moj najveći san je da ostarim s tobom. Ne mogu da vjerujem da si moja zauvijek. Srećan rođedan, bebo”, napisao je Džastin za Hejlin rođendan i pokazao koliko voli svoju lijepu suprugu.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Prvi leteći Rolls-Royce na struju uspješno obavio svoj probni let

Vanja A

Još jedna kraljevska beba: Porodila se princeza Beatrice

Vanja A

Jessica Alba promijenila boju kose, fanovi kažu da liči na Megan Fox

Vanja A

Ostavite komentar