Džared Leto zamalo poginuo, objavio potresan snimak - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džared Leto zamalo poginuo, objavio potresan snimak

Glumac, muzičar, ali i veliki holivudski zavodnik Džared Leto, koga već duže vrijeme dovode u vezu sa Anđelinom Džoli, podijelio je na društvenim mrežama snimak u kome se vidi da je mogao da nastrada.

Poznati glumac se bavi i ekstremnim sportom koji ga je umalo koštao glave.

Naime, on je dan proveo na stijeni Red Rock u Nevadi, a sigurnosni konopac je počeo da puca dok je bio na visini od skoro 200 metara. Iako je slično iskustvo imao i prije dve godine, Džared je rekao da neće prestati da se bavi ovim hobijem.

Svoje strašno iskustvo podijelio na Instagramu.

“Ne želim da zvuči kao da dramim, ali danas sam zamalo poginuo”, napisao je glumac uz objavu gdje se vide fotografija kanapa i snimak.

“Ozbiljno sam pao penjući se sa prijateljem po Crvenoj stijeni. Pogledao sam uvis, a za par sekundi mi je kamen prerezao bezbjednosni konopac dok sam visio u vazduhu na visini od 182 metra”, dodao je u objavi.

Leto je objasnio da je u tom trenutku imao veoma čudan osjećaj “manje straha, a više melanholije”, a kako je napisao, adrenalin je osjetio tek kasnije.

“Izvukao sam se i dočekaću još jedan dan. Zapravo je bilo zabavno, nastavićemo sa penjanjem”, napisao je Leto, nakon što se, ipak, sve dobro završilo.

https://www.instagram.com/p/B9ZomdXnqV1/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor. Nezavisne

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar