Džared Leto naletio na nerede u Italiji: "Zaglavljen. Dobio sam suzavac" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Džared Leto naletio na nerede u Italiji: “Zaglavljen. Dobio sam suzavac”

Nije bilo dublera, nije bilo scenarija i on je snimao. Džarad Leto postavio je u subotu snimak na svoj Instagram stori neprijatne situacije u kojoj se našao, a za koju veruje da je protest protiv vakcine za kovid 19.

“Zaglavljen na protestu u Italiji”, napisao je glumac na jednoj od svojih fotografija. “Koliko sam shvatio, radi se o zelenim kovid propusnicama”.

Dodao je zabrinjavajući detalj: “Dobio sam suzavac”.

Bilo je više video zapisa, koje je Leto očigledno snimio, kako hoda ulicama Rima. Na njima se vidi i policija u opremi za nerede koja pokušava da kontroliše masu, kao i jedan snimak muškarca koji ima ranu na glavi.

Ne postoje jasni snimci trenutka kada je Leto rekao da je dobio suzavac, ali verovatno je to bilo pred kraj njegove večernje šetnje među demonstrantima i snimanja nemira u gradu.

Protest je odgovor na nove zahteve u Italiji kojima se od radnika traži zelena propusnica – papirni ili digitalni sertifikat koji potvrđuje da je osoba koja ga nosi dobila najmanje jednu vakcinu protiv kovida, bila negativna ili se nedavno oporavila.

Danas objavljeno

Guns N’ Roses tužio Teksas Guns and Roses – firmu koja prodaje oružje

Vanja A

Ilon Mask je plod genetičkog inženjeringa, tvrdi Kanje Vest

Vanja A

Mbape, francuski fudbaler: Svu zaradu od reprezentacije donira djeci s poteškoćama u razvoju

Vanja A

Ostavite komentar