DxOMark testirao Google Pixel 3a kameru, sa ukupnom ocjenom od 100 poena - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

DxOMark testirao Google Pixel 3a kameru, sa ukupnom ocjenom od 100 poena

Google Pixel 3a test kamere je dostupan na popularnom sajtu DxOMark, a kamera telefona je ostvarila ukupan rezultat od 100 poena.

Google Pixel 3a test kamere je dostupan na popularnom sajtu DxOMark, a kamera telefona je ostvarila ukupan rezultat od 100 poena.

To je samo jedan poen iza rezultata koje su ostvarili iPhone XR i Pixel 3, a sva tri uređaja imaju isti rezultat za fotografisanje od 103 poena.

DxOMark je hvali ekspoziciju Pixel 3a telefona, izuzev u scenama sa visokim kontrastom. Takođe, reprodukcija boja je veoma dobra, kao kod Pixel 3 modela, s tim što je 3a dobio više ocene za prirodnu reprodukciju boja.

Klada je u pitanju portret mod, 3a se nije pokazao dobro kao Pixel 3, ali je zato ostvario bolji rezultat na polju detalja i smanjenju šuma. DxOMark je telefon pohvalio u segmentu brzine autofokusa i preciznosti u svim uslovima osvetljenja.

Kada su video testovi u pitanju, ostvareni su nešto slabiji rezultati u uslovima slabijeg osvetljenja a ni HDR+ nije primenjiv u video snimanju onoliko koliko je koristan kod fotografisanja.

Kompletan DxOMark test kamere Google Pixel 3a telefona možete pogledati u linku izvora.

Izvor: DxOMark

Danas objavljeno

Samsung predstavio ekran koji se sa 13 odmotava na 17 inča

Vanja A

Istraživači napravili podvodnu bežičnu kameru koja radi bez baterija

Vanja A

Samsung Galaxy S23 Ultra bi mogao da izgleda ovako

Vanja A

Ostavite komentar