DVIJE LJUBAVI ALEKSANDRE RADOVIĆ: Pjevačica je ovo skrivala od javnosti - BIGportal.ba
Ex Yu

DVIJE LJUBAVI ALEKSANDRE RADOVIĆ: Pjevačica je ovo skrivala od javnosti

Pjevačica Aleksandra Radović nikada ne priča o svom privatnom životu, a malo je poznato da iza sebe ima dva muškarca koji su joj nekada mnogo značili.

Poznata pjevačica prvi put je “stala na ludi kamen” sa bubnjarom Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je Aleksandra nastupala u vojnom orkestru.

Još kao studentkinja stupila je u vezu sa Dejanom, a kasnije uplovila i u bračne vode.

– Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Poslije nekoliko mjeseci ona se pridružila vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se radila ljubav između njih dvoje. Poslije godinu i po zabavljanja počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Zemunskom keju, a nakon četiri godine odlučili su da se vjenčaju – navodili su upućeni izvori.

– Aleksandra i Dejan su non-stop bili zajedno, svi su bili ubijeđeni da će njih dvoje zajedno ostariti. Međutim, poslije dvije godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra riješila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao. Pokušala sam od nje da saznam šta se desilo i zbog čega je ostavila prvog supruga, ali to je za nju tema koja ne smije da se pominje. Pravi se kao da se to nikad nije desilo, iako dosta ljudi zna da je bila u braku s Džonijem.

Foto: Zoran Lončarević/RAS Srbija

Aleksandrina tišina nastavila se i kada je uplovila u vezu sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, ali i kasnijim rastankom.

Započeli su i zajednički život, a poslije godinu dana su saznali da čekaju bebu. Ipak, ona je samo mjesec i po dana poslije porođaja ostavila Zeremeskog. Zbog čega, nikad nije otkrila.

Nakon toga poznato je da je pjevačica bila u vezi sa biznismenom Srđanom Stojanovićem, a njihova romansa je takođe završena nakon dvogodišnje ljubavi, 2017. godine. Od tada Aleksandra se više nije pojavljivala u javnosti sa jačom polovinom, niti komentarisala svoj ljubavni život.

Pjevačica sada ističe da joj je najbitnija kćerka u životu, a svoj emotivni status više ne komentariše u javnosti. Posljednji put na tu temu je rekla:

– Uvijek sam srećna, ispunjena. Majka sam i to je sve što je važno i to se jedino računa, piše Blic.

Danas objavljeno

Viki Miljković: Dobra roba se ne kvari

Vanja A

Zlata Petrović imala tri braka, sad priželjkuje mlađeg

Vanja A

Igor Kojić progovorio o druženju sa Milanom Popovićem

Vanja A

Ostavite komentar