Ex Yu

Dvanaest sati spasa tokom policijskog časa: Nesvakidašnji koncert “Van Goga”

“Van Gog” prirediće svojim obožavaocima nesvakidašnji doživljaj počev od sutra od 17 časova, pa sve do pet sati ujutru u nedelju

ČLANOVI grupe “Van Gog” prirediće svojim obožavaocima nesvakidašnji doživljaj počev od sutra od 17 časova, pa sve do pet sati ujutru u nedelju. Popularni bend će se čak 12 sati virtuelno družiti, na društvenim mrežama, sa svojim obožavaocima, pod sloganom “Rokenrol spas u policijski čas”. Takav potez kruna je svega onoga što su, pre svega, frontmen Zvonimir Đukić Đule i njegov kum, bubnjar Srboljub Radivojević Srba uradili u prethodne dve nedelje.

“Van Gog” je juče od 13 časova održao karantinski mini-koncert, čiji repertoar je sastavila publika.

– Upriličili smo pratiocima na “Fejsbuku” i “Instagramu” onlajn mini-koncert iz naše prostorije za vežbanje, a sada sledi i “dugometražni”, sa željom da pozitivnim duhom i nepresušnom energijom zajedno pobedimo ovu virusnu pošast – veli Đule za naš list. – Nastavićemo muzikom da podsećamo ljude da će nas samosvesnost, odgovornost i oprez spasti u ova vremena. Muzikom protiv ludila koje je virus doneo.

Bend kontinuirano, poslednjih dana, priređuje radost svojim obožavaocima preko interneta, izvodeći akustično pesme koje se uglas pevaju na koncertima, ali i neke koje odavno nisu bile u set-listi.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Petar Strugar pokazao sa kim sada provodi vrijeme

Z.K

Nikola Kojo prvi put pokazao najstariju nasljednicu

Z.K

Jelena Karleuša zaplesala uz novu pjesmu u SEKSI KOSTIMU

Z.K

Ostavite komentar