Dva milona evra za renoviranje luksuzne vile - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Dva milona evra za renoviranje luksuzne vile

Luksuzno imanje Ane Ivanović, smješteno u najprestižnijem naselju Majorke “Son Vida”, trenutno je pretvoreno u pravo gradilište.

Luksuzno imanje Ane Ivanović, smešteno u najprestižnijem naselju Majorke “Son Vida”, trenutno je pretvoreno u pravo gradilište.

Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger rešili su da renoviraju ovu velelepnu vilu, a za radove su izdvojili čak dva miliona evra!

Proslavljena srpska teniserka želi potpuno da promeni izgled kuće i da je maksimalno prilagodi svom sinu Luki.

Vila poseduje pet spavaćih soba, četiri kupatila i ogroman dnevni boravak u prizemlju. Međutim, Ana želi da promeni raspored i da izgradi nove prostorije.

Ana je nedavno angažovala arhitektu i od njega je tražila da projektuje novi izgled kuće koji će uključiti i dečju sobu, koja treba da bude tik uz glavnu spavaću sobu, ali je zahtevala i posebnu prostoriju u kojoj će maleni Luka moći da se igra. Već nekoliko nedelja traje proces renoviranja, a tamo gde je nekada bila Anina luksuzna vila, sada je pravo gradilište.Skele, kranovi, mešalica za malter i građevinski materijal nalaze se svuda po imanju, a osim što će promeniti izgled unutrašnjosti kuće, Ana planira i da proširi vilu i doda nekoliko prostorija. Takođe, planira i da promeni i spoljašnji izgled kuće, kada sve bude završeno, vila će dobiti i novu fasadu. Jedino što ovoga puta neće dirati i menjati je teniski teren koji se nalazi na imanju, a renoviranje će je koštati oko dva miliona evra“, otkriva izvor lista “Alo”.

Podsetimo, Ana je vilu u prestižnom delu Majorke kupila 2008. godine i za nju je izdvojila oko 4,5 miliona evra. Vila je izgrađena 1998. godine i smeštena je u naselju gde se nalaze brojni luksuzni hoteli.

Danas objavljeno

Krao 40 godina, a osuđen samo na jedan dan zatvora

Vanja A

Osamdesetdvogodišnjak obara rekorde u skoku s motkom

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar