22. Marta 2022.

Dva lica uhapšena zbog droge

Big Portal

Ova lica uhapšena su juče kada je policija kontrolisala automobil “fijat”, kojim je upravljalo lice M.R, a ispitivanjem mu je utvrđeno prisustvo amfetamina i 0,54 promila alkohola u krvi.

Od lica V.L. koje se nalazilo u vozilu oduzeta je određena količina zelene biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu.

Licu V.L. uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, a licu M.R. zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su pronašli i oduzeli gasni pištolj prilikom kontrole automobila marke “opel vektra”, kojim je upravljalo lice sa inicijalima A.G. iz Banjaluke.

Protiv ovog lica biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji.

Na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka juče su evidentirana dva narušavanja javnog reda i mira, jedanaest saobraćajnih nezgoda i deset požara.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare