Dva koktela i porcija kraba? Može, 600 evra: Amerikanka podijelila neprijatno iskustvo iz Grčke - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Dva koktela i porcija kraba? Može, 600 evra: Amerikanka podijelila neprijatno iskustvo iz Grčke

Neočekivano visoke cijene, čak i po standardima Mikonosa, ostavile su utisak na jednu Amerikanku koja je posjetila ostrvo.

Prema pisanju grčkih medija, ona se požalila svom turističkom vodiču na račun od 592.92 evra, koliko su joj u jednom restoranu na plaži naplatili dva koktela i porciju kraba.

“Proveli smo divan dan na plaži, ali, molim vas, upozorite svoje buduće kupce da nam je restoran koji smo posetili naplatio 600 evra za dva koktela i porciju kraba“, rekla je ona.

Santorini ili Mikonos – pitanje je sad

“Mislili smo da račun neće biti veći od 200 evra, a odjednom su tražili da platimo 600 evra. U stvari, trojica muškaraca su stala ispred nas kad sam odbila da platim, jer ono što su hteli da naplate je bilo nečuveno”, rekla je i dodala:

“U odlasku, meštani su mi rekli da stalno obaveštavaju policiju o sličnim incidentima, ali da nikada ništa nije urađeno”.

Američka turistkinja, koja putuje sa svojom 19-godišnjom ćerkom, podneće tužbu Policijskoj direkciji Mikonosa protiv upravnika restorana, jer tvrdi da je dobijala pretnje od zaposlenih u restoranu.

Bogovske plaže i lude žurke: Raj u srcu Egejskog mora

Rekla je da su joj govorili stvari poput “znamo gde živiš”, kada je odbila da plati 600 evra za dva koktela, jednu porciju kraba i dodatnu napojnicu od 78 evra, koja se vidi na računu koji je priložila redakciji Greekcitytimes.

Ostrvo vetrova, kako od milošta zovu Mikonos, samo u poslednjih nekoliko nedejla je dobilo loše ocene zbog previsokih cena i lošeg tretmana radnika.

B92.

Danas objavljeno

Travis Barker završio u bolnici

Vanja A

Škola u Srbiji zabranila kratke hlače, učenik se pojavio u maminoj haljini

Vanja A

Dr.Dre plovi Jadranom na jahti čiji je sedmični najam milion KM

Vanja A

Ostavite komentar