Dva duha žive u kafani: Jedan mrzi žene, drugi rasteruje goste - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Dva duha žive u kafani: Jedan mrzi žene, drugi rasteruje goste

Snimak na kom se vidi kako crna senka ruši čašu piva bio je dovoljan da zaposleni jednog paba u Sanderlendu tvrde kako se pojavio “duh koji ne voli žene”.

Naime, sigurnosna kamera paba “Viktorija gardens” je zabeležila kako, sa stola za kojim niko ne sedi, čaša piva odleće na pod nakon što joj se približila misteriozna crna senka.

Pošto je ovaj snimak postao popularan na društvenim mrežama, lokalu u Sanderlendu su se javili raznorazni “istraživači misterija” u pokušaju da odgonetnu o čemu se radi, a menadžerka kafane Helen Medison izjavila je kako su se i ranije pojavljivali duhovi.

“Mnogo priča o duhovima na ovom mestu postoji, od razbijanja čaša pa do toga da su neki gosti jednostavno osećali jezu. Ipak, ovo je prvi put da takvu neku stvar imamo abeleženu kamerom”, rekla je ona.

Kako je navela Suzan Džil, koja se predstavlja kao “medijum”, ona je posetila ovaj pab nakon incidenta i otkrila da ga nastanjuju dva duha – jedan mrzi žene i stanuje u podrumu, a drugi voli tišinu i nastanio se u potkrovlju. On je i sumnjiviji, jer ruši čaše kako bi oterao goste, tvrdi Suzan Džil, a prenosi Sanderlend eho.

Na video-snimku ispod možete da vidite ono što je zabeležila sigurnosna kamer,a pa da sami procenite. Možda je u pitanju marketinški trik, možda ljudi iz paba svarno veruju u to što govore, ali jedno je sigurno – u 2020. godini, ništa ne bi trebalo da nas začudi.

B92

Danas objavljeno

“Sarmagedon”: Burek sa sarmom izazvao buru na društvenim mrežama

Vanja A

Pop zvijezde Kristina Agilera i Maluma objavili nove singlove

Vanja A

Takmičenje u jedenju luka, šampion pojeo 192 komada i nije zaplakao

Vanja A

Ostavite komentar