Dužan za kazne 25.500 KM, za njim raspisane dvije potjernice - ostao bez mercedesa - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Dužan za kazne 25.500 KM, za njim raspisane dvije potjernice – ostao bez mercedesa

Vozač D.M. iz Milića ostao je bez mercedesa, koji mu je oduzet nakon što je policija ustanovila da je auto neregistrovan, te da je on sjeo za volan bez dozvol, a uz to sve za kazne duguje 25.500 KM.

Osim toga, prilikom kontrole ustanovljeno je da su za D.M. raspisane dvije centralne potjernice.

“Naime, policijski službenici PS Vlasenica, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 29.04.2021. godine oko 18,00 časova, zaustavili su putnički automobil marke mercedes, kojim je upravljao D.M. iz Milića. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da lice upravlja vozilom bez važeće vozačke dozvole, da ne posjeduje važeću potvrdu o registraciji vozila, a tom prilikom je odbilo da se podvrgne kontroli prisustva opojnih droga u organizmu i nije postupilo po izdatom naređenju policijskih službenika. Daljim provjerama utvrđeno je da su za licem D.M. raspisane dvije centralne potjernice od strane Osnovnog suda u Vlasenici”, navodi se u saopštenju Policijske upšrave Zvornik.

Kako se dodaje, D.M. je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

“Policijski službenici su istog predali u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Istočno Sarajevo, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Vlasenici”, zaključuje se u saopštenju.

Danas objavljeno

Dodik: Putina sam upoznao s našim viđenjem stanja u BiH

M.

Sahranjen Milutin Mrkonjić, Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

M.

EU prognozira: Omikron bi mogao da zauzme mesto delta soju

M.

Ostavite komentar