Duško Tošić: Ja sam gospodin, a ne nasilnik! - BIGportal.ba
Ex Yu

Duško Tošić: Ja sam gospodin, a ne nasilnik!

Duško Tošić se oglasio se otkako ga je pjevačica J. K. na Božić optužila za nasilje u porodici!

Fudbalski menadžer, koji je u policiji ispričao da je njegova supruga samu sebe prebila, obratio se javnosti otvorenim pismom i poručio da je gospodin, a ne nasilnik.

“Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene”, napisao je Tošić na Instagramu.

J. K. je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice pred decom, bratom i tetkom. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gde je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana. 

Fudbalski menadžer je u policiji ispričao da mu supruga “smešta aferu” kako bi mu napakostila jer im je brak u krizi.

– Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima. Rekao je: “Verovatno je sama sebe udarila, samo da mi napakosti” – ispričao je izvor iz policije za Informer.

(Informer Foto: Informer/Tanjug) 

Danas objavljeno

“Poslije 25 godina ponovo zajedno” Žarko Laušević u zagrljaju glumice

Vanja A

Gogu Sekulić otac kritikuje zbog pjesama, evo šta mu je ona obećala

Vanja A

Sandra Afrika u bijelom kupaćem pokazala ten i atribute

Vanja A

Ostavite komentar