Duško obrisao slike s Jelenom, a njen gest je ganuo sve - BIGportal.ba
Ex Yu

Duško obrisao slike s Jelenom, a njen gest je ganuo sve

Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svjedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa kćerkama Atinom i Nikom.

Na Instagram profilu Duška Tošića nalazi se 274 postova. 

Da bi se pronašla fotografija njegove supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016.

Naime, juna te godine Duško Tošić posljednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su sve četvero.

Sretni zajednički trenuci zabilježeni su na ljetovanju u Dubaiu, a kadrovi su nastali u bazenu gdje su se družili sa razigranim delfinom.

Od tada je prošlo 5 godina, a novih zajedničkih snimaka nema. Da li to baca na sumnju da u Jeleninom i Duškovom braku, kao što se šušakalo, situacija nije najidealnija ili su jednostavno odlučili da svoju intimu i prizore iz porodičnog i bračnog života sačuvaju samo za sebe, procijenite sami.

Također, ni profil Jelene Karleuše ne razlikuje se mnogo od Duškovog. Mada je ona njemu u februaru čestitala rođendan zajedničkom fotografijom, uz emotivan opis:

– Živjeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćerke koje neizmjerno voli, za velikog sportistu. Živjeli za čovjeka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. NIKOGA. NIKADA. Čovjeka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost TRPI najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. ZBOG MENE. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE DUŠKO NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namjere, te laži koja može da uprlja dobrog čovjeka i njegovu porodicu. Neizmjerno mi je žao što ti bagra ime pominje…. jer bi na koljenima morali da kleče koliko su nedostojni – napisala je Jelena, ali Duškovog lajka nema na ovoj objavi.

Izvor:srbijadanas.com

Danas objavljeno

Marija Šerifović obradovala pratioce: “Vraćam se”

Vanja A

Za Milicu Pavlović ljeto još uvijek traje, pozirala u nikada izazovnijem izdanju

Vanja A

Milan Marić ovim gestom dokazao da čvrsto stoji uz žene

Vanja A

Ostavite komentar