19. Decembra 2022.

Duško nije imao manire pravog muškarca: Karleuša otkrila šta Tošić nikada nije uradio za nju

Big Portal

Da je privatno mnogo drugačija, nježnija i kako i sama kaže „dosadna osoba.“. Svojevremeno u jednom emotivnom intervjuu, pop diva otkrila je detalje o sebi koje je malo ko znao, spomenuvši i supruga Duška Tošića.

– Kada sam rekla da čovjek mora da bude fake, mislila sam na to da nikako ne smije da pokaže svoje prave boje, svoje pravo lice. Moje pravo lice je sve ono što javnost na Balkanu čak ni ne sanja. Mene u stvari niko ne poznaje. Mene je jedino poznavala moja majka, možda moja djeca, muž nikako. Ja sam u stvari, šoubiz prevara. Jer sve ono što ljudi misle o meni, to nije tako. Jedna izvitoperena slika žene koja je morala da bude uvijek pet puta bolja od svih da bi uopšte imala šansu. I onda se to pretvori u jedno trkanje sa samim sobom, jedno ego manijačenje. Nije dobra slika koja se poslala o meni – bila je iskrena Jelena.

https://www.instagram.com/p/CgjaqP-IUKR/?utm_source=ig_web_copy_link

Ipak, u jednom velikom intervjuu otkrila je da je nikada nijedan muškarac nije zaštitio od verbalnih napada, uključujući i njenog supruga Duška Tošića s kojim je u procesu razvoda.

– Mene nikada nijedan muškarac nije zaštitio, zaključno s mojim. Uvijek su me vrijeđali, ponižavali, a da nikome nije palo na pamet da me odbrani kao ženu. Odbranu sam doživaljavala samo od žena. I hvala im na tome. Mi kao društvo potenciramo borbu protiv nasilja nad ženama. Pa zašto se to ne primjenjuje i kad je riječ o meni – rekla je Jelena i dodala:

https://www.instagram.com/p/CiOTtR9IYeV/

– Ko preživi ono što sam ja, ne osjeća više ni bol, ni udarce, ni poniženja, ni tugu… Osjeća samo želju za preživljavanjem i vrlo često za osvetom, nažalost – bila je iskrena Jelena.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare