Dušicu Jakovljević zatrpali komentarima zbog fotografije sa dečkom - BIGportal.ba
Ex Yu

Dušicu Jakovljević zatrpali komentarima zbog fotografije sa dečkom

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je obnovila vezu sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, koji je pre nje bio u ljubavi sa Kijom Kockar.

Dušica je, naime, na Instagramu objavila fotografiju sa svojim dečkom koja je raznežila njene pratioce. Dok ju je Čava držao u naručju, ona ga je zaljubljeno gledala i smeškala se. Iako se mnogima ova objava dopala, drugi su se našalili na račun fudbalerove bivše devojke Kije Kockar.

Korisnici društvenih mreža su pisali Dušici da prestane da deli fotke sa Čavom i da ne staje Kristini na muku.

– Nemoj da staješ Kiji na muku, zadrži zaljubljenost za sebe. Kako li Kockareva reaguje kada vas vidi ovakve srećne? – neki su od komentara na Instagramu. Ipak, Dušica nije reagovala na te komentare, već je nastavila da objavljuje momente sa Čavom.

Podsetimo, voditeljka i fudbaler su bili u vezi pre nekoliko godina, ali su ipak raskinuli. Nedavno je za Kurir otkrila detalje njihove ljubavi.

– Mi smo se pomirili malo nakon što je u medijima osvanula slika kako Čava ima novu devojku. Interesantno je da se za sve ove godine nikada nismo posvađali, samo smo dali malo prostora jedno drugom – rekla je ona.

Danas objavljeno

Tifa otkrio šta se dešavalo na bini, i zašto se posvađao sa Alenom!

Vanja A

Leontina otkrila zašto osam godina nije pričala sa Joksimovićem

Vanja A

Kad su videli šta vadi iz gaća, svi su se sakrili pod sto?!

Vanja A

Ostavite komentar