Dupli bodovi u marketima Tropic i mojMarket - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Dupli bodovi u marketima Tropic i mojMarket

Tropic i mojMarket svoje vjerne kupce, korisnike kartice Klub osmijeha, u četvrtak, 16. jula, nagrađuje duplim bodovima za sve kupovine u marketima Tropic i mojMarket.

Kako se bliži kraj šestomjesečnog bonitetnog perioda do kada kupci mogu da iskoriste bodove, domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket želio je svojim kupcima omogućiti da na brži i jednostavniji način sakupe bodove na kartici Klub osmijeha i time ostvare dodatne uštede, navodi se u saopštenju.

Bonitetni period koji je započeo 1. februara ove godine, završava 31. jula, do kada korisnici  kartice Klub osmijeha mogu sakupljati i iskoristiti bodove za svoje kupovine u marketima Tropic i mojMarket.

Tokom bonitetnog perioda, korisnici kartice Klub osmijeha dobijaju jedan bod na kartici Klub osmijeha za kupovine u vrijednosti od 7 KM u svim marketima Tropic i mojMarket.

Sa svakom sljedećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova.

Tako na primjer, sa 100 sakupljenih bodova, ostvaruje se ušteda u iznosu 20 KM, sa 250 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 60 KM, odnosno sa 650 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 200 KM.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližoj Tropic ili mojMarket trgovini te putem interneta, na stranicama www.tropic.ba ili www.mojmarket.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.

Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243

Danas objavljeno

Iskoristite vrijeme provedeno na internetu – aplicirajte online za Addiko Blic gotovinski kredit

Zeljka

JUKAN – Ime za ljepotu i zdravlje

Zeljka

Dodijeljena priznanja na No Limit Advertising festivalu u Sarajevu

Zeljka

Ostavite komentar