Dunja Ilić sve iznenadila novom objavom! - BIGportal.ba
Ex Yu

Dunja Ilić sve iznenadila novom objavom!

Pjevačica Dunja Ilić već duže vrijeme živi van Srbije i to u različitim zemljama, ali sada je na Instagramu objavila da se opet seli i da će imati rasprodaju stvari.

Ona se sada seli iz Gruzije i to je jedan od razloga da većinu stvari rasproda.

Objavila je oglas na Instagramu i pozvala zainteresovane da joj se jave putem ove društvene mreže, ako želče nešto od njenih stvari. Navela je da će cene biti pristupačne.

– Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari – napisala je pevačica, čije zanimanje je sada čitanje karata i to tarot.

– Zato što sam morala da čekam mogućnost da se vratim u Italiju, a u Srbiju nisam mogla da dođem. Tražila sam državu gde bih mogla što bolje da živim, a da ne bude skupo, tako sam odlučila da to bude Gruzija, jer ovde može godinu dana da se živi bez vize. Bavim se tarotom već dve godine, to je fina para, ali je malo teži posao, i zarađujem od vloga. Živim sa hiljadu do dve hiljade evra mesečno – rekla je Dunja o tarotu i promeni mesta prebivališta.

Fotografiju pogledajte ovde!

Izvor: Vestionline

Danas objavljeno

Nikola Jokić uskoro tata, očekuje djevojčicu?

Zeljka

Ana Ivanović dokazuje da je “malo mnogo”: Savršena kombinacija haljine i sandala

Zeljka

Poznata voditeljka na odmoru sa Anom Mihajlovski polomila nogu

Zeljka

Ostavite komentar